KIRK KAPITAL A/S gennemfører et planlagt generationsskifte på posten som administrerende direktør.

Selskabsmeddelelse

KIRK KAPITAL A/S gennemfører et planlagt generationsskifte på posten som administrerende direktør.

KIRK KAPITAL A/S meddeler, at bestyrelsen ansætter en ny administrerende direktør for virksomheden. Bestyrelse og aktionærer i KIRK KAPITAL A/S har ønsket at gennemføre et generationsskifte og sikre, at KIRK KAPITAL A/S har en ledelse, der holder mange år frem. Derfor har bestyrelsen søgt og fundet en erstatning for administrerende direktør Bjarne Ammitzbøll.

Bestyrelsesformand Casper Kirk Johansen udtaler: ”Vi har været meget glade for Bjarne og hans store indsats som administrerende direktør for KIRK KAPITAL A/S gennem 10 år. Han har været med, fra vi stiftede KIRK KAPITAL A/S, og har været en meget vigtig person i virksomhedens udvikling investeringsmæssigt og organisatorisk men også i hans rolle som sparringspartner for familien, og vi siger mange tak for det gode samarbejde.”

Ny administrerende direktør bliver Kim Gulstad, der kommer med en stærk investeringsbaggrund fra Nordic Capital senest som partner og ansvarlig for Nordic Capital Norge.

Bjarne Ammitzbøll har ønsket at fratræde med udgangen af april måned, og ledelsesskiftet gennemføres således pr. 1 maj 2017.