Bjarne Graven Larsen ny formand for Kirk Kapital

Tidligere fondsdirektør og investeringsansvarlig i ATP, Bjarne Graven Larsen, er valgt som ny formand for det familieejede investeringsselskab bestyrelse

Samtidig træder Oscar Mosgaard, der er en af Danmarks førende eksperter i virksomhedshandler, ind i bestyrelsen.

 

Rokaden betyder, at den hidtidige bestyrelsesformand Casper Kirk Johansen bliver ny næstformand, og Jens Jørgen Madsen og Leif Hasager træder ud af Kirk Kapitals bestyrelse, mens Birgitte Nielsen forbliver i bestyrelsen.

 

Casper Kirk Johansen, der repræsenterer Kirk Kapitals ejerfamilie i bestyrelsen, glæder sig over valget af Bjarne Graven Larsen som ny bestyrelsesformand, ligesom han hilser Oscar Mosgaard velkommen i bestyrelsen.

 

"Bjarne Graven Larsen kom ind i bestyrelsen i 2018. Han er et stort aktiv, og jeg er utroligt glad for, at han har takket ja til formandsposten. Samtidig har vi med Oscar Mosgaard i bestyrelsen fået en af Danmarks helt store kapaciteter på området for virksomhedshandler ombord. Det er jeg naturligvis også meget tilfreds med. Endelig vil jeg gerne takke Jens Jørgen Madsen og Leif Hasager for deres store indsats i bestyrelsen igennem mange år," siger Casper Kirk Johansen.

 

Bjarne Graven Larsen har omkring 15 års samlet erfaring som investeringsdirektør i markedsledende pensionskasser. Fra 2016 til 2018 i canadiske Ontario Teachers' Pension Plan og fra 1999 og til 2010 i ATP.

 

Oscar Mosgaard har mere end 17 års erfaring med virksomhedshandler i flere dele af verden. Han var med til at stifte corporate finance-delen af erhvervsbanken FIH, hvor han var ledende partner fra 2006 til 2014.

 

Om Kirk Kapital

Kirk Kapital er et familieejet investeringsselskab, ejet af familien Kirk Johansen. Kirk Johansen familien er efterkommere af Ole Kirk Kristiansen, som etablerede LEGO. Kirk Kapital forvalter ca. 8 mia. kr. og kapitalen er investeret i strategiske investeringer og finansielle investeringer. Indenfor strategiske investeringer er Kirk Kapital en aktiv og langsigtet investor og ejer større aktive minoritetsposter i Alliance+, Beck Pack, Exxit 59, FMD, Globeteam, Kompan, PNO, Tacton, TPS og Scanmetals.

 

Kontaktinformation

For yderligere oplysninger kontakt Morten Huse Eikrem-Jeppesen, PressConnect, mobil 53 85 07 70