Frasalg af PNO

Strategiske Investeringer   /  

10.02.2020

Kirk Kapital træder ud af ejerskabet i PNO, Nordens førende trailerudlejningsfirma.

Jacob Lee Ørnstrand, som ejer 52 pct. af PNO, køber Kirk Kapitals andel af selskabet, som udgør 48 pct. Kirk Kapital har været en aktiv minoritetsejer i PNO gennem de seneste 5 år.

”Jeg vil gerne takke Kirk Kapital for det aktive bidrag til den positive udvikling som PNO har haft de seneste 5 år. Samtidig ser jeg frem til at blive eneaktionær,” siger Jacob Lee Ørnstad, adm. direktør i PNO.

Kirk Kapital ser ind i et positivt afkast på sin investering, som har været specielt godt de seneste år.

”Ledelsen og hele organisationen har gjort en fantastisk indsats gennem de sidste fem år. Som ejere er vi stolte over at have været med på rejsen og over, at PNO nu kan fortsætte sin positive udvikling under Jacob Lee Ørnstrands fulde ejerskab. Vi ønsker dem det bedste for årene, der kommer,” siger Kim Gulstad, adm. direktør i Kirk Kapital.

Om PNO

PNO er Nordens førende udlejer af trailere med en flåde på mere end 10.000 trailere. PNO har hovedkontor i København med filialer i Finland, Norge, Sverige og Holland. Virksomheden har været familieejet siden 1975, hvor det blev grundlagt af Per Nelson Ørnstrand (PNO). Den næste generation af Ørnstrand har nu overtaget, og i dag er Jacob Lee Ørnstrand leder af selskabet.

Kontaktinformation

Jacob Lee Ørnstrand, Adm. direktør i PNO, +45 23 36 65 65

Morten Huse Eikrem-Jeppesen, PressConnect for Kirk Kapital, +45 53 85 07 70