Nyt samarbejde med Familien Nissen

Finansielle Investeringer   /  

25.04.2019

Kirk Kapital har indgået en aftale med familien bag kølervirksomheden Nissen A/S i Horsens.

Kirk Kapital skal fremover forvalte familien Nissens familieformue. Hovedparten af Nissen A/S blev overtaget af Kapitalfonden Axcel i 2017.

Aftalen mellem Kirk Kapital og kølervirksomheden Nissen A/S betyder, at Kirk Kapital øger den samlede portefølje under forvaltning betragteligt, og netop den øgede kapitalbase kommer begge parter i samarbejdet til gode.

Vi er glade og stolte over at indgå i et samarbejde med Alan Nissen og hans familie om at forestå forvaltningen af deres formue. Stigningen i den samlede kapitalbase vil resultere i en omkostningseffektiv forvaltning for begge parter, samtidig med at kvaliteten i forvaltningen søges øget yderligere. Endelig deler både familien Nissen, Kirk Kapital, og Kirk Kapitals aktionærer samme værdigrundlag

Kim Gulstad, adm. direktør i Kirk Kapital

Kim Gulstad, adm. direktør i Kirk Kapital

Kirk Kapital forvalter i dag 9 individuelle porteføljer for Kirk Johansen familien. Multi-porteføljeforvaltningen håndteres af afdelingen Financial Investments, som ledes af Teis Knuthsen.

Hos familien Nissen ser Alan Nissen ligeledes frem til samarbejdet.

“Vi ser frem til samarbejdet med Kirk Kapital og formueforvaltningsteamet. Vi ser en styrke i at samarbejde, og forventer at vi kan opnå en høj kvalitet i formueforvaltningen, samtidig med at vi kan være omkostningseffektive, både internt og i forhold til vores samarbejdspartnere.” siger Alan Nissen.

Kontaktinformation

Morten Huse Eikrem-Jeppesen, PressConnect for Kirk Kapital, +45 53 85 07 70