Nyt samarbejde med Obton-stiftere

Finansielle Investeringer   /  

23.06.2021

Kirk Kapital Fondsmæglerselskab A/S har inviteret Anders Marcus og Peter Krogsgaard Jørgensen med ombord som kunder. Den eksklusive klub af kunder tæller i øvrigt Kirk Johansen familiemedlemmerne og familien Nissens. Anders Marcus og Peter Krogsgaard Jørsensen stiftede sammen solenergi-koncernen Obton.

Samarbejdet betyder, at Kirk Kapital tilfører to porteføljer til de seks større porteføljer, og en række mindre porteføljer, som Kirk Kapital idag forvalter.

 

“Vi har en strategi om at levere formueforvaltning af bĂĄde høj kvalitet og til lave omkostninger. Tilføjelsen af to yderligere porteføljer muliggør yderligere investeringer i at højne vores service og samtidig øges vores eksterne forhandlingskraft. Dette er noget som kommer bĂĄde eksisterende og nye porteføljer til gavn,” siger Kim Gulstad, adm. direktør i Kirk Kapital.

 

Kirk Kapital’s Finansielle Investeringer hĂĄndteres af datterselskabet Kirk Kapital Fondsmæglerselskab A/S, som blev etableret i december 2020. Teis Knuthsen er ansvarlig for formueforvaltningen.

 

“Jeg glæder mig til samarbejdet med Anders Marcus og Peter Krogsgaard Jørgensen og til at forvalte deres formue. De kan se sig selv ind i vores investeringsfilosofi samt vores uafhængige og transparente tilgang til at hĂĄndtere deres formue, som var det vores egen,” siger Teis Knuthsen, CIO, Finansielle Investeringer, Kirk Kapital.

 

Anders Marcus og Peter Krogsgaard Jørgensen ser også frem til samarbejdet.

 

“Peter og jeg har i Kirk Kapital fundet en partner, som pĂĄ en uafhængig, kompetent og omkostningseffektiv mĂĄde kan hĂĄndtere vores finansielt investerede formue, som var det deres egen,” siger Anders Marcus.

 

Han suppleres af Peter Krogsgaard Jørgensen.

 

“Ved indgĂĄelsen af samarbejdet med Kirk Kapital, har vi i øvrigt lagt vægt pĂĄ deres fokus pĂĄ transparens og deres overordnede fokus pĂĄ ESG, et omrĂĄde som jo ligger os nært personligt, da bæredygtig energiproduktion har været grundstenen bag Obton’s success,” siger Peter Krogsgaard Jørgensen.

 

Kontaktinformation

For yderligere oplysninger kontakt Morten Huse Eikrem-Jeppesen, PressConnect, mobil 53 85 07 70