P-hus på ved Havneøen klar i begyndelsen af 2021

Generelle nyheder   /  

16.04.2020

I begyndelsen af 2021 står det nye p-hus klar på Vejle Havn, hvor der vil være cirka 300 p-pladser fordelt på to plan. P-huset kan benyttes af både vejlensere, turister, Havneøens beboere samt ansatte og besøgende til Fjordenhus.

P-huset bygges med et bredt fortov foran mod Svejsebassinet, så der sikres godt udsyn for ind- og udkørsler. Samtidig etableres der stenbede med siddepladser. P-husets øverste dæk er cirka 2 meter lavere end Kanaltårnenes stuelejligheder, så udsigten ikke forstyrres. Samtidig bliver P-husets facader bygget med teglsten med mønster, så det kommer til at se pænt ud.

Der bliver mulighed for tilvalg af månedsbetaling for størstedelen af pladserne. Priserne vil være differentieret, alt efter om man vælger at parkere i den lukkede eller den åbne del af P-huset.

Det er entreprenørfirmaet K.G. Hansen & Sønner A/S fra Grindsted skal udføre byggeriet som starter efter planen den 16. april 2020.

Vi har allerede nu modtaget de første henvendelser omkring lejemulighederne, og med opførelsen af parkeringshuset har Kirk Kapital taget endnu et vigtigt skridt i at færdiggøre vore arealer på og ved Havneøen i Vejle og samtidigt sikre parkeringspladser til området og Kirk Kapital, Havneøens beboere, besøgende samt turister. Vi har siden åbningen haft ca. 400.000 gæster i Fjordenhus

Kim Gulstad, Adm. direktør i Kirk Kapital, der er bygherre på P-huset

Kim Gulstad, Adm. direktør i Kirk Kapital, der er bygherre på P-huset

Kontaktinformation

Morten Huse Eikrem-Jeppesen, PressConnect for Kirk Kapital, +45 53 85 07 70