Investering i Nordens største trailerleasing selskab

Strategiske Investeringer   /  

05.01.2015

Kirk Kapital erhverver 48% af aktierne i PNO, Nordens største trailerleasingselskab

Kirk Kapital har erhvervet 48% af aktierne i PNO Holding A/S, der med sine 10.000 trailere er det største selskab i Norden inden for områderne leasing, salg og service af trailere af høj kvalitet til transportindustrien.

 

PNO er et familieejet selskab, der i øjeblikket gennemgår et planlagt generationsskifte. I 2013 realiserede PNO en omsætning på ca. DKK 600 millioner og driftsresultat på DKK 91 millioner.

 

“Med Kirk Kapital får vi en økonomisk stærk, langsigtet aktionær, der deler vores strategiske mål for PNO. Vi bestræber os konstant på at styrke virksomhedens konkurrenceevne, og ved at udvide vores produktportefølje og forbedre vores service forventer vi at vokse og øge vores markedsandele på eksisterende markeder. Ved at tiltræde som aktionær i virksomheden hjælper Kirk Kapital med at sikre en vellykket gennemførelse af den nuværende generationsskifte, samtidig med at det giver os et stærkt fundament for vores planlagte udvikling i de kommende år. Jeg ser frem til at samarbejde med Kirk Kapital i den næste spændende fase af PNO’s udvikling,” siger Jacob Lee Ørnstrand, administrerende direktør i PNO.

 

”PNO er et veldrevet selskab med en stærk forretningsidé og en unik position på markedet. Virksomheden er et perfekt match til vores investerings profil og har et stort udviklings-potentiale, som vi ser frem til at hjælpe med at realisere i de kommende år,” siger Bjarne Ammitzbøll, administrerende direktør for Kirk Kapital.

 

Om PNO

PNO udlejer lastbiltrailere til transport- og logistikvirksomheder og er den største aktør med den bredeste produktportefølje i Norden

 

Kontaktoplysninger

Morten Huse Eikrem-Jeppesen, PressConnect for Kirk Kapital, +45 53 85 07 70