Investering i markeds-førende emballage

Strategiske Investeringer   /  

18.05.2018

Kirk Kapital erhverver 40% af Beck Pack Systems A / S (“Beck Pack”). Beck Pack er markedsledende på emballagemarkedet for fiskeindustrien, og med en ny trecifret millioninvestering har Kirk Kapital foretaget en ny investering i et selskab eksponeret mod et globalt voksende fødevareforbrug.

Insepa A/S, som er holdingselskabet bag Beck Pack, fastholder sin majoritetsandel på 60% ejerskab, mens Kirk Kapital bliver en aktiv minoritetsejer og tiltræder bestyrelsen.

“Vi ser frem til det nye samarbejde med Insepa og Beck Pack. Beck Pack er markedsledende, godt drevet og har leveret gode resultater over lang tid. Kirk Kapital går ind i ejerskabet af Beck Pack med en ambition om at bidrage til en langsigtet positiv udvikling af virksomheden”, siger den adm. direktør i Kirk Kapital, Kim Gulstad.

Administrativ direktør for Insepa og formand for Beck Pack, Klaus B. Nielsen, ser frem til at få nye erfarne medlemmer ind i hans bestyrelse og hilser det nye partnerskab med Kirk Kapital velkommen.

”Vi oplever en positiv udvikling i Beck Pack, som vi sammen med Kirk Kapital skal sikre, fortsætter. Beck Pack har en lang historie, og vi er glade for at have en medejer, der også har øje for de langsigtede mål og udvikling af virksomheden. Derudover ser vi frem til at få en kapital stærk partner som Kirk Kapital i vores ejerskab og til at trække på de erfaringer og kompetencer, som kommer virksomheden til gode i fremtiden.” siger Klaus B. Nielsen.

Om Beck Pack

I mere end 100 år har Beck Pack-systemer opereret på fødevareemballagemarkedet og sælger sine kartonprodukter til at fiskeblok produktion globalt, herunder Argentina, Polen, New Zealand, Kina, De Forenede Stater, Korea, Peru og Vietnam. Størstedelen af produktionen foregår på fabrikken i Rønne, Danmark og resten i Seattle, USA.

Kontaktoplysninger

Klaus B. Nielsen, Formand for Beck Pack, +45 40 30 14 62

Morten Huse Eikrem-Jeppesen, PressConnect for Kirk Kapital, +45 53 85 07 70