Investering i konfigureringssoftware til producenter

Strategiske Investeringer   /  

10.11.2017

Kirk Kapital og GRO Capital har underskrevet en aftale, hvorved de bliver majoritetsejere af Tacton, verdens førende inden for salg og produktkonfiguration til producenter.

Transaktionen omfatter et køb af sekundære aktier fra de eksisterende aktionærer og en kapitalindsprøjtning for at fremskynde væksten. Eterna Invest, Amymone og grundlæggerne af Tacton fortsætter som aktionærer.

Investeringen kommer på et tidspunkt med betydelig vækst for Tacton. 2017 ser fortsat styrke med et betydeligt antal nye kunder og et årligt mål for tilbagevendende omsætning på 100%. De seneste 12 måneder har der været en række strategiske opkøb, og virksomheden har udvidet sit globale fodaftryk og åbnet kontorer i USA, Tyskland og Polen.

Investeringen i Tacton sammen med GRO Capital er et vidnesbyrd om Kirk Kapitals strategi om at samarbejde med stærke partnere, som vi mener kan levere bæredygtig værdiskabelse. Vi betragter Tacton som en førsteklasses virksomhed med globalt vækstpotentiale, og vi er glade for at støtte GRO Capital og Tacton på denne rejse.

Kim Gulstad, Adm. direktør i Kirk Kapital

Kim Gulstad, Adm. direktør i Kirk Kapital

Kontaktoplysninger

Morten Huse Eikrem-Jeppesen, PressConnect for Kirk Kapital, +45 53 85 07 70