Yderligere investering i Ferrosan Medical Devices

Strategiske Investeringer   /  

06.09.2018

Kirk Kapital har øget sin investering, i form af præferenceaktier

I 2016 erhvervede Kirk Kapital en 30% ejerandel i Ferrosan Medical Devices (“FMD”), som vi i dag ejer sammen med majoritetsaktionær, Impilo, og udvalgte privatpersoner. I forbindelse med en større refinansiering af FMD, som blev afsluttet i august 2018, har Kirk Kapital øget sin investering yderligere gennem præferenceaktier.

 

”FMD er en virksomhed af høj kvalitet, der er velkendt for Kirk Kapital, og vi værdsætter partnerskabet med Impilo. Derfor glæder vi os over at øge vores investering i virksomheden. ” Kim Gulstad, administrerende direktør for Kirk Kapital.

 

Om FMD

 

Ferrosan Medical Devices er en førende udvikler og producent af absorberbare hæmostatiske produkter, der bruges til at stoppe blødning under operationen, samt miniature elektroteknologi, der bruges i udstyr til regionalbedøvelse og minimalt invasiv kirugi. De hæmostatiske produkter distribueres over hele verden gennem et partnerskab med Ethicon (et Johnson & Johnson-selskab), en af ​​verdens førende på markedet for udstyr til kirurgi.

 

Kontaktoplysninger

Morten Huse Eikrem-Jeppesen, PressConnect for Kirk Kapital, +45 53 85 07 70.