Om Globeteam

Claus Moldow grundlagde i 2001 Globeteam med en ambition om at tiltrække erfarent IT-talent og tilbyde IT-rådgivning til offentlige og private kunder.

Globeteam tilbyder service indenfor forretnings- og strategirådgivningen, udvikling af software og applikationer samt infrastruktur. Globeteams kunder består af store offentlige institutioner og førende private virksomheder. Globeteam har skabt langvarige relationer til sine kunder.

Globeteam har mere end 150 erfarne konsulenter i Danmark og Vietnam. Globeteam tilbyder dets konsulenter en unik,  fleksibel og givende ansættelsesmodel med en direkte sammenhæng mellem performance og aflønning.

Omsætning
DKKm

2017
195
2018
240
2019
282
2020
323
2021
326

Hvorfor investerede vi i Globeteam?

I takt med at samfundet bliver mere digitaliseret, bliver ekspertise indenfor IT vigtigere for de fleste virksomheder og offentlige institutioner. Synergien mellem stærke kompetencer kombineret med en unik forretningsmodel differentierer Globeteam på markedet, og gør virksomheden til en kompetent og professionel partner til at løse IT-relaterede udfordringer. Globeteams kernekompetence indenfor løsninger på tekniske problemer og dens organisation positionerer virksomheden til at udnytte fremtidig markedsvækst.

Værdiskabende initiativer

Den rigtige struktur

Forenkling af selskabsstrukturen og sikre ensrettede interesser

Vækst af kerneforretningen

Skab vækst i kerneforretningen

Operationel ekspertise

Forbedring af dokumentprocesser, risiko minimering og sikring af operationel gearing

Læs mere

Investering i fremsynet IT-rĂĄdgivning

19.01.2018
Læs artiklen

Kontaktperson

Andreas Færk
Send email