Om Globeteam

Claus Moldow grundlagde i 2001 Globeteam med en ambition om at tiltrække erfarent IT-talent og tilbyde IT-rådgivning til offentlige og private kunder.

Globeteam tilbyder service indenfor forretnings- og strategir√•dgivningen, udvikling af software og applikationer samt infrastruktur. Globeteams kunder best√•r af store offentlige institutioner og f√łrende private virksomheder. Globeteam har skabt langvarige relationer til sine kunder.

Globeteam har mere end 150 erfarne konsulenter i Danmark og Vietnam. Globeteam tilbyder dets konsulenter en unik,¬† fleksibel og givende ans√¶ttelsesmodel med en direkte sammenh√¶ng mellem performance og afl√łnning.

Omsætning
DKKm

2017
195
2018
240
2019
282
2020
323
2021
326

Hvorfor investerede vi i Globeteam?

I takt med at samfundet bliver mere digitaliseret, bliver ekspertise indenfor IT vigtigere for de fleste virksomheder og offentlige institutioner. Synergien mellem st√¶rke kompetencer kombineret med en unik forretningsmodel differentierer Globeteam p√• markedet, og g√łr virksomheden til en kompetent og professionel partner til at l√łse IT-relaterede udfordringer. Globeteams kernekompetence indenfor l√łsninger p√• tekniske problemer og dens organisation positionerer virksomheden til at udnytte fremtidig markedsv√¶kst.

Værdiskabende initiativer

Den rigtige struktur

Forenkling af selskabsstrukturen og sikre ensrettede interesser

Vækst af kerneforretningen

Skab vækst i kerneforretningen

Operationel ekspertise

Forbedring af dokumentprocesser, risiko minimering og sikring af operationel gearing

Læs mere

Investering i fremsynet IT-rådgivning

19.01.2018
Læs artiklen

Kontaktperson

Andreas Færk
Send email