Investering i international leverandør af logistikløsninger

Strategiske Investeringer   /  

15.05.2018

Kirk Kapital erhverver 35% af TPS Rental Systems (TPS) og bliver dermed en aktiv minoritetsejer med en plads i bestyrelsen.

Kirk Kapital investerer i TPS, en international leverandør af logistikløsninger med udgangspunkt i IBC-containere til forskellige sektorer, herunder kosmetik, mad og drikkevarer.

”Vi er glade for at træde ind i TPS-ejerskabet, og vi ser frem til at bidrage til den vækst, som virksomheden har oplevet i de senere år. TPS passer godt til Kirk Kapitals strategi om at investere i større minoritetspositioner i robuste, veletablerede og veldrevne virksomheder. Vi ser et enormt potentiale i virksomheder, der understøtter det globalt voksende fødevareforbrug, og TPS har en interessant eksponering mod denne tendens”, siger den adm. direktør i Kirk Kapital, Kim Gulstad.

TPS har hovedkontor i Birmingham, England, med Rob Pearce som administrerende direktør, men aktionærgruppen er hovedsageligt dansk, inklusive den tidligere administrerende direktør for DFDS, Thorleif Blok, som bestyrelsesformand.

”TPS har vist en imponerende tocifret vækst i de senere år, og med yderligere kapital er fundamentet nu på plads for at sikre fortsat langsigtet vækst” siger bestyrelsesformanden.

”Vi er stolte over at have en langsigtet investor i form af Kirk Kapital. De forstår vores fremadrettede planer, og ud over den kapital, Kirk Kapital bringer for at sikre fremtidig vækst, ser vi også frem til at drage fordel af de nye kompetencer, der nu tilføjes bestyrelsen. ” siger Rob Pearce, administrerende direktør for TPS.

Om TPS

TPS er en international leverandør af logistikløsninger med udgangspunkt i IBC-containere. TPS sælger og lejer IBC-containere til en række sektorer b.la. kosmetik, føde- og drikkevarer, farmaceutiske produkter og en bred vifte af andre nicheindustrier. TPS har salgskontorer i en række lande i Europa.

Kontaktoplysninger

Thorleif Blok, Formand i TPS, +45 21 67 53 81

Rob Pearce, Adm. direktør i  TPS, +44 7967 652228

Morten Huse Eikrem-Jeppsen, PressConnect for Kirk Kapital, +45 53 85 07 70